2023-04-06 Påsk, vår? Dags för våra Tisdagorienteringar i alla fall. Börje S Saab fixar den första i Kallhäll.

2023-01-06  God Fortsättning på det nya året!

Nytt År! Nya chanser! Nya utmaningar! 

Vår färska klubb drar igång med årsmöte den 31 januari kl 18:00 i Järfälla. Kallelse kommer inom kort. Ett viktigt möte för vår fortsatta verksamhet. Kom!

 

2022-09-18  IBM Club Sweden är nedlagt -- vi fortsätter verksamheten i nya klubben After Blue OK. Hemsidan nås fortfarande med ibmol.se. (Vi har bytt webbhotell, detta ser Du på den nya platsen)

   

2022-01-18 God fortsättning på det nya året! Vi brukar ju ha ett årsmöte i januari, men i år väljer vi att skjuta på det till tisdagen den 22 mars, delvis på grund av COVID men också då vi har viktiga frågor att diskutera om vår klubbs framtid och för detta saknar vi information som behövs från IBM. Kallelse skickas ut i början av mars. Boka in kvällen den 22 mars för detta mycket viktiga möte!

2021-06-15 Så har vi trots Coronatiderna haft  en riktigt bra vårsäsong, delvis med hjälp av SAAB-orienterarnas arrangemang. Nu är den snart till ända, kvar har i IBM- Klubben:

- vårt Sprint-KM i Frösunda den 22 juni. Se Inbjudan. Observera föranmälan och välj rätt bana för att Ditt resultat ska räknas i KM som baseras på resultat från dag-, sprint- och natt-KM

- onsdagen den 30 juni använder vi oss åter av SAAB-arrangemanget i Viksjö. I anslutning till denna orientering planerar vi en säsongavslutningsträff i närbelägna Viksjö Båtklubb med fika och utdelning av föregående års priser. Välkomna!