2019-06-25 Första sommarorienteringen har nu genomförts. Nästa på torsdag. En liten ändring i det publicerade progammet: Samlingen är vid parkeringen i Granskog, INTE vid JOK's klubbstuga vilket tidigare angivits. (Ta som vana att ta en titt på hemsidan strax före ett av våra annonserade arrangemang för att ta del av någon eventuell ändring!) 

2019-06-05 Programmet för våra sommarorienteringar är på plats. I tre veckor efter midsommar arrar vi enklare träningsorienteringar tis- och torsdagskvällar. Inbjudan når Du HÄR (eller indirekt via menyval TisdagsOL - progr...)

2019-05-05 ÄNTLIGEN! På tisdag (7 maj) ses vi på lilla parkeringen söder om Bögs gård för vårens första tisdagsorientering arrangerad av oss själva. Nybörjarinstruktion! Fika! (Inbjudan som vanligt under menyval 'TisdagsOL-program...')

2019-03-26 Påminnelse! Du som planerar vara med på O-Ringen i Östergötland i sommar men ännu inte anmält Dig - gör det NU. Nästa anmälningsstopp är 1 april, sen blir det dyrare. Du anmäler Dig själv via O-Ringens hemsida (ta Dig dit via menyval Andra orienteringar).

 

2018-06-18 Programmet för årets Sommarorienteringar är nu framme och nås från TisdagsOL-programmet.